Znane i lubiane w Polsce dania kuchni śródziemnomorskiej.
Wszystkie potrawy przyrządzane są na miejscu z wysokiej jakości składników, podawane świeże i pachnące ziołami, nierzadko pochodzącymi z naszego ogrodu. Jesteśmy proekologiczni, stawiamy na lokalnych sprawdzonych dostawców. Na bazie szczegółowo wybranych produktów nasz Szef kuchni – Sylwester Szczepański, komponuje bogatą paletę smaków i zapachów i barw.
Serwujemy zarówno tradycyjny polski żurek na zakwasie czy różnorodne, ręcznie lepione pierogi, ale także wykwintne dania główne uznane w międzynarodowej kuchni, takie jak stek z polędwicy wołowej czy kotleciki jagnięce. Polecamy również włoskie makarony, które są specjalności szefa kuchni czy też uznane przez naszych gości wyjątkowe carpaccio z rukolą i parmezanem.
W związku z sezonowością warzyw i owoców systematycznie uaktualniamy naszą kartę menu. Dostrzegając bogactwo darów natury w różnych porach roku tworzymy dodatkowe promocyjne zestawy potraw sezonowych.
Wszystkich Państwa zapraszamy do restauracji w godzinach od 11:00 do 23:00.